İLETİŞİM MERKEZİ
:

Başkanın Özgeçmişi

31 Ağustos 1976 tarihinde Pınarbaşı ilçesinde doğan Serkan ARI, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Pınarbaşı ilçesinde tamamlamıştır. Yüksek öğrenimini ise Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Klasik Arkeoloji bölümünde görmüştür.

Çalışma hayatına Arı Mobilya firmasında mobilya ve kapı üretimi alanında adım atan Serkan ARI, bu alanda uzun yıllar faaliyet göstermektedir.

Pınarbaşı için hayalleri ve girişimcilik ruhu ile 1999 yılında Pınarbaşı Doğa Hayatı ve Kültür Derneği'ni kurmuş ve 3 yıl başkanlık görevini yürütmüştür. Ayrıca Pınarbaşı, Avcılar ve Atıcılar kulübü kuruculuğuna öncülük etmiştir.

Siyasi kariyerine de ödem veren Serkan ARI, 2009-2019 yılları arasında Ak Parti Pınarbaşı Belediye Meclis Üyeliği görevini üstlenmiştir. 2019 yerel seçimlerinde ise Pınarbaşı Ak Parti Seçim Kordinasyon Merkezi Başkanlığı görevini başarıyla yürütmüştür.
Pınarbaşı Belediye Başkanı
Serkan ARI
Copyright © 2021 Tüm Hakları Saklıdır.